‘Hart-Onder-de-Riem’-koeken voor de zorg!

3.400 koeken
Met dank aan onze eigen ‘boerenleenbank’ kregen wij een te gekke opdracht! We mochten wel 3.400 van onze ‘Hart-Onder-de-Riem’-koeken (nee, het is geen typfout en ja, we schrokken er zelf ook even van) bakken als geschenk voor de zorgprofessionals van Pieter van Foreest.

 

93 kg peren

We begonnen met ruim 70 kilo havermeel, 70 kilo noten en 93 kilo peren. We kregen heel veel handjes hulp (zie collage). En we reden met 2 auto’s ramvol koeken naar 20 zorglocaties. Het is ons in 1 volle werkweek gelukt. Wat een avontuur! Heerlijk om weer een beetje leven op en in De Polderij te hebben.

 

Breinkost catering 

Nog volop in bedrijf als vergaderlocatie, kregen we al zo nu en dan de vraag of we onze Breinkost ook op locatie leveren. We hebben het 1 of 2 keer gedaan maar meestal antwoordden we dat we er niet helemaal voor uitgerust waren. Ook dit was een logistieke uitdaging – denk aan grootscheepse levering van biologische en lokale ingrediënten, productieruimte, man (én vrouw) kracht, duurzaam en lokaal verpakkingsmateriaal, koelruimte, levering – en óók een succes! Daar komt een hele leuke ervaring bij: de mensen van Pieter van Foreest blij mogen maken met onze koeken…

Dus wie weet 😉