Workshop voor groene vingers

De vergaderruimtes in onze boerderij zijn altijd voorzien van vrolijke seizoensgebonden wildboeketten. Met dank aan Marjo, Tom zijn moeder. Zij neemt met de nodige bloembindervaring in haar broekzak iedere week uitgebreid de tijd om De Polderij op te fleuren. Buiten zorgt onze vrijwillige tuinploeg voor een groen ontvangst. Dankzij hen is onze vergadertuin een groene, veelal eetbare, oase waar onze gasten afgelopen seizoen al geregeld buiten hebben vergaderd.  

Herfststukken

Om onze vrijwillige tuinploeg dankbaar in de watten te leggen, hebben wij deze groene vingers met elkaar in contact gebracht. Marjo bracht kisten vol boomschors, Herfstige besjes, dennenappels, bladeren, bloemen en mos mee en Joyce is naar De Doorsluizer geweest voor grote schalen. Hiermee hebben we in een creatieve ochtend kleurrijke Herfststukken in elkaar gezet.

 

Eetbare tuin

Van creatief bezig zijn krijg je trek en uiteraard hebben we het Breinkost buffet hierop afgestemd. De witlofsalade met radijs, appel en hazelnoten op de foto is versierd met Oost-Indische kers uit eigen tuin en geeft energie. Tuinvrouw Marieke heeft ook de belegplankjes aangekleed met, misschien wel de laatste, rucola- en dille-oogst uit eigen tuin.

Workshop

Wij hebben een te gekke ochtend met elkaar gehad en ontdekt dat we nóg meer groen in onze vingers hebben dan we dachten. Zin om met je collega’s eens echt iets anders te doen? Wie weet kunnen we Marjo enthousiast maken om ook jullie groene vingers te trainen!