Ons zonnetje in huis

De coachruimte van onze buitenlocatie heet het Hooiluik. Het grote raam in deze ruimte is namelijk geïnspireerd op het vroegere hooiluik, het raam waardoor in de oude boerderij het hooi werd binnengebracht. Nu kijkt dit raam vooral fijn uit op het groene polderlandschap om onze locatie. En iemand die vaak uit dit grote raam kijkt, is onze ‘stamcoach’: Judith den Haan.

   

Vaste coachlocatie

Judith is ons zonnetje in huis. Vrijwel wekelijks stapt zij stralend bij ons naar binnen om haar coachees te ontvangen. Wij zijn trots 1 van Judith’s vaste coachlocaties (en we menen ook haar favoriete coachlocatie 🙂 ). Want met Judith in de coachruimte, verlaten coachees altijd even stralend onze plek in het groen.

FeelGood2

Feel Good 2! Daar staat Judith voor en dát voel je. Judith staat dankbaar met 2 benen in het leven en dit geluk weet zij te delen.

Senior coach

Als Senior Practitioner Coach NOBCO/EMCC is Judith getoetst op kwaliteit, opleiding en coachervaring. Ze zet zich in voor coachtrajecten op het gebied van persoonlijk leiderschap, work / life-balance en communicatie. Judith werkt vanuit passie voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit en vanuit de visie dat het super belangrijk is om je goed te voelen op je werk.

Goed voelen

Nieuwsgierig naar ‘goed voelen’ met hulp van Judith? Ze geeft een cadeautje weg: je kan haar e-book hier gratis downloaden. Als je op zoek bent naar een coach kan je trouwens vrijblijvend en gratis met Judith kennismaken in onze coachruimte!

Coachen

Als je als coach op zoek bent naar een leuke coachlocatie, kan je natuurlijk ook vrijblijvend met ons kennismaken! Omdat wij coaches graag een warm hart toedragen, werken we met speciale coachtarieven en een ’turflijst’ voor frequent bezoek.