De Polderin reserveert een datum

 

 

Het is feest deze maand en wij kondigen ook vast een feestje aan! 

Nog even heien, evalueren en doelen stellen of aanschuiven bij een bedrijfsfeest in de vorm van knus Kerstdiner of een vrolijke Nieuwjaarsborrel. Volgend jaar hopen wij vanuit De Polderij ook onze gasten een bijzondere ervaring mee te geven voor het nieuwe jaar. Dit jaar zijn wij vooral druk met de afronding van de verbouwing en de voorbereidingen voor ons eigen feestje: onze opening op 20 maart!

Hoe pak je dat nu aan, zo’n feestje? Wij zetten onze voorbereidingen voor je op een rij:

 1. Bedenk voor wie je een feest organiseert en wat het doel van het feest is.
 2. Zorg voor een spetterend programma waar jouw gasten blij van worden. Maak van de gelegenheid gebruik om mensen in het zonnetje te zetten.
 3. Zorg voor een omgeving die bijdraagt aan het doel van jouw feest. In huis is budgettair aantrekkelijk, extern bespaart je een fikse schoonmaak.
 4. Maak een draaiboek met actielijst (vergeet de uitnodigingen niet), betrek alle hulptroepen tijdig en werk stap voor stap jouw roadmap af.
 5. Heel belangrijk: zorg dat je alles goed voorbereid zodat je op de dag zelf met je gasten meefeest – daar doe je iedereen een plezier mee!

Fijne Feestdagen!

 

3 reacties op “De Polderin reserveert een datum

 1. Ik heb jullie vanaf het begin online mogen volgen. De blogs, de vlogs, de tweets etc. Heel leuk om het allemaal te zien.
  Ik kan helaas niet fysiek aanwezig zijn bij de opening, maar in gedachte ben ik bij jullie.
  Veel success en vooral veel plezier toegewenst.

  1. Iwan, wat leuk van je te lezen! Te gek dat je ons volgt (-: Voor jou doen we de opening nog een keer dunnetjes over als je fysiek hier bent. We posten in ieder geval genoeg beeldmateriaal. Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *