Vergaderrollen en rolmodellen

 

De omgeving draagt bij aan het succes van je vergadering of bijeenkomst. Met deze overtuiging richten wij De Polderij in op basis van omgevingspsychologie. Wij ondervinden ook dat er meer is dan de ruimte waarin een bijeenkomst plaatsvindt. Zo is een helder doel belangrijk, gepaard met een goede agenda. Bovenal zijn de deelnemers van cruciaal belang voor de effectiviteit van je sessie.

Mensen die deelnemen aan een vergadering vervullen vaak een bepaalde rol of positie. Denk aan traditionele vergaderrollen zoals die van manager, voorzitter, notulist of deelnemer. Of aan meer onderliggende teamrollen, zoals Belbin in 1981 heeft omschreven. Hoe dan ook, deze rollen hebben invloed op je bijeenkomst. Een echte doener kan bijvoorbeeld flink de gang in een vergadering houden. Dezelfde doener kan hierdoor wel voorbijgaan aan de denker die wat meer tijd nodig heeft om zijn gedachten op rij te zetten.

Facilitatoren, trainers en coaches kunnen helpen jouw sessie tot een succes te maken. Met die reden werken wij aan een groot netwerk van professionals die helpen meer uit je bijeenkomst te halen. Voor ons heel leuk want we ontmoeten allemaal bijzondere mensen. Een kei van een notulist, een breinfacilitator, een verhalenverteller, een echte scrum master, verslagleggende tekenaars, inspirerende (dag)voorzitters en heel veel succesvolle trainers en coaches. Nieuwsgierig naar wat deze mensen jou kunnen brengen? Tijdens ons openingsseminar verzorgt een aantal van hen een korte training of workshop. Ken of ben je zelf zo’n professional? Wij vinden het enorm interessant om kennis te maken!

4 comment on “Vergaderrollen en rolmodellen

 1. Hoi Joyce en Tom,

  Allereerst lof voor jullie concept, ondernemerschap en doorzettingsvermogen.

  Na een like van Truus de Lange (oud teamgenoot van baskerball) ben ik jullie op Facebook gaan volgen.

  Ik heb ervaring als trainer, workshop begeleider en organisatie adviseur. Met jullie start up en uitbreiden van jullie netwerk wil ik graag helpen.

  Ik zou het leuk vinden om eens op De Polderij koffie te komen drinken, kennis te maken en verdere mogelijkheden te bespreken.

  Informatie over mij is te vinden op mijn LinkedIn profiel https://www.linkedin.com/in/erikavandalen

  Hartelijke groet,
  Erika

  06 4349 3754

  1. Hoi Erika,

   Bedankt voor jouw enthousiasme, wat ontzettend gaaf! Je bent zeker welkom voor een kop koffie en een kennismaking. Stuur even een mailtje naar info@depolderij.nl met een paar tijdstippen die jou passen. Graag tot binnenkort!

   Tom en Joyce

 2. Beste Tom en Joyce,
  Jullie timmeren goed aan de weg en de uniek locatie leent zich prima voor trainingen, workshops, vergaderingen etc.
  Joyce ik heb jou al eens in mijn kantoor mogen ontvangen en ik zou het ook leuk vinden om eens bij jullie op de koffie te komen.
  met vriendelijke groeten,
  Erik

Reacties niet toegestaan.