Trouwen tussen eetbaar groen

Tom en Joyce hebben De Polderij op 1 juli 2019 officieel bekroond tot trouwlocatie. Met hun eigen huwelijk beten zij feestelijk het spits af. Er wordt hard gewerkt aan de sfeerimpressies van deze huwelijksvoltrekking. In de tussentijd zijn de groene restanten van het feest overal zichtbaar. 

Tom en Joyce hebben hun uitzet namelijk al ruimschoots bij elkaar gesprokkeld. In eerste instantie wilden zij dan ook geen cadeaus… Totdat ze het eigenlijk wel een heel romantisch idee vonden om de eetbare tuin van De Polderij uit te breiden met bomen, planten en struiken die zij op hun huwelijksdag gekregen hebben. De getuigen van de trouwdag waren de beroerdste niet en de wensen van het bruidspaar zijn ruimschoots ingewilligd. De ultieme huwelijksboom bleek een vijg: daar kregen de ‘newly weds’ er maar liefst 6 van. Het terras van onze buitenlocatie gaat nu dus door als ‘vijgenplaats’.

In augustus is er een tentuinstelling in Maassluis. Dan staat er mooie kunst tussen al het kersverse groen rond De Polderij. Leuk om even te komen kijken. Voor nu vast wat beeldmateriaal!