Flow in de tuin

Soms heb je zo’n dag… Dat alles gaat als een trein! Iedereen op onze unieke vergaderlocatie werkte in flow. Want jee, wat is er in 1 dag veel gebeurd in onze tuin! 

Zonnige moestuin
Tuinvrouw Marieke heeft onze zonnige moestuin in wording – ondanks het jaargetij – ingezaaid met gewassen die mogelijk nog iets gaan doen de komende weken. Uiteraard kunnen onze gasten de Breinkost in de gaten houden voor oogstsuccessen.

Authentiek pad
Remko, onze tuinman, heeft de laatste steentjes gelegd aan ons prachtige pad voor de fietsingang. Leuk weetje: de gele steentjes zijn afkomstig uit de oude mestgoot van onze boerderij.

Houthok
Ook ons houthok is enorm opgeknapt na weken van zagen, puzzelen en beitsen. Er wordt met evenveel geduld nu nog hard gewerkt aan een lieflijk bankje rond onze wilg.

Suikerwater
Mooi om te zien: zelfs de bijen werden behoorlijk actief van al deze prachtige creaties. Hoewel, onze imker meldde later dat  hij ze de dag ervoor wat had bijgevoed voor de winter. Ze hadden dus een sugar rush… En wij maar denken dat ze van ons zo blij werden.