Natuur in beeld

Zomerse regenbuien? Vergaderen in de natuur kan bij ons ook gewoon binnen! Want alleen al kijken naar een plaatje van groen zorgt al voor meer inspiratie, creativiteit, minder stress en een betere samenwerking. 3 fotografen selecteerden hun meest natuurlijke beeldmateriaal speciaal voor De Polderij: we hebben een nieuwe natuurkunst expositie!

Arie Reedijk vindt het zogenaamde ‘gouden uur‘ het meest inspirerend voor zijn natuur- en landschapsfotografie. Arie maakte zijn magisch realistische werk in de omgeving van Delft. De 2 typische boerderijfoto’s van Arie in ons Hooiluik nemen je dan ook even mee naar een magisch gouden uur.

Paul Blokhuijsen fotografeert landschappen en luchttaferelen. Het liefst in de vroege ochtend, wanneer de sfeer van de beginnende dag in de lucht hangt. Mist over water en weilanden, een opkomende zon, de verre horizon met de bijbehorende weidsheid van water en lucht of de donkere wolkenpartijen van een aankomende regenbui. Met zijn hoofdzakelijk Nederlandse beelden wil hij als vroege vogel anderen de schoonheid van de vroege ochtend laten zien.

Fleur Halkema maakt mensen het liefste blij met haar fotografie. Haar stijl is te omschrijven als gecoördineerd en toch spontaan: formeel als het nodig is en een beetje gekheid als het kan. Haar geduldige manier van fotograferen uit zich onder meer in levendige stillevens. Haar natuurfoto’s in De Polderij heeft zij speels bewerkt tot een verrassend natuurlijk samenspel van symmetrie en spiegeling.

Nieuwsgierig? De 3 getalenteerde fotografen exposeren hun natuurkunst tot 1 september 2018 in De Polderij. Hieronder alvast een kleine impressie van al het natuurschoon.

Heb je geen vergadering gepland voor 1 september en wil je de expositie wel graag in levende lijve zien? Op woensdag 11 juli kan je het natuurlijke werk van Fleur, Arie en Paul tussen 19.30 en 20.30 uur bewonderen. Laat je het even weten als je komt?

Ik kom bewonderen!