Hoezeee!!! We hebben nieuwe thee!

Lang zijn wij op zoek geweest naar de voor onze vergaderlocatie perfecte thee. Lekker, anders, persoonlijk, biologisch, zo lokaal mogelijk en liefst een beetje eigenwijs. 

Het was nogal een puzzel want we wilden zowel losse thee, als theezakjes (voor grote groepen, evenementen en/of hekelaars van losse thee). Dit konden wij niet helemaal bij 1 aanbieder vinden. Nou, dan toch 2 aanbieders!

 

Huisgemaakte theeplateaus

Met heel veel liefde heeft gastheer Joop samen met zijn vrouw Elvira 4 prachtige theeplateaus in elkaar gezet. Waarop wij straks 6 bijzondere biologische losse theeën presenteren.

 

 

Losse thee

  • Earl Grey: de klassieker, gearomatiseerd met bergamotolie. Breinkost: verhoogt de bloedtoevoer naar je brein, voor focus en concentratie.
  • China Jasmin: doet qua smaak een beetje aan sinaasappel denken, met de karakteristieke noot van jasmijn. Breinkost: voor alertheid, gevoel van geluk, genot en blijdschap.
  • China Sencha: lang, iets breed, lichtgroen tot groen blad. Breinkost: vermindert stress en vermoeidheid.
  • Rooibos: cafeïnevrij, zowel warm als koud lekker. Breinkost: antioxidanten beschermen hersencellen.
  • Gember sinaas: biologische vruchtenmelange met fruitige sinaasappel en gembersmaak. Breinkost: kalmerend effect.
  • Welbekomen: zacht zoete kruidencombinatie. Breinkost: ontspanning, alertheid, hersencommunicatie.

 

Theezakjes

Daarnaast zijn wij enthousiast en blij met de theesmaken van Mr Jones. Een Nederlands merk waarbij aandacht voor mens en milieu hoog in het vaandel staat. Bovendien bedenken ze de leukste namen voor hun smaakvariaties. Bij ons geniet je nu van: Stunning Sofia (jasmijn), Black Beauty (zwarte thee), Little Green Bag (groene thee), Nice Nancy (verveine), Cape Farewell (rooibos) en Instant Karma (specerijen en kruiden).