Vlammende naam gezocht!

 

Onze buiten vuurplaats is af en het is een plaatje! Deze warme coach-, teambuilding- of vergaderlocatie stelt ons wel voor een dilemma: hoe gaan we de warmtebron in onze vergadertuin noemen? 

We hebben namelijk al een vuurplaats binnen. Om verwarring te voorkomen vraagt de vuurplaats buiten om een andere benaming. Hier broeden we al even op en we kunnen wel wat hulp gebruiken!

Wat vind jij een leuke naam?

Geef hieronder jouw reactie! De eerste die de winnende naam voorstelt schenken wij een mok warme chocomelk. Om lekker te nuttigen bij ons / onze… broeinest, stookplaats, vuurhaard, brandpunt, haard, haardpartij, haardstede, haardstee, haardvuur?

11 comment on “Vlammende naam gezocht!

 1. Hoi Joyce Mooi gemaakt hoor
  wat denk je van de naam
  Encaustic pit

  (Encausticos is het Griekse woord voor inbranden en zoals ik vertelde is Encaustic schilderen een natuurlijk proces op hout met bijenwas en pigmenten )

  Groet Finy

 2. Wauw, bedankt voor alle suggesties! Wat een gave ideeën allemaal. Nou, wij zijn eruit: onze buiten vuurplaats gaat heten…

  (tromgeroffel)

  ‘Warmtebon’

  Deze suggestie van Marja Koene past mooi bij de functie van de buiten vuurplaats: een warme bron voor een goed gesprek en weer nieuwe ideeën. Ook past de naam goed in het rijtje van onze andere namen. Marja, we ontvangen je na onze opening graag met een mok warme chocolademelk.

Reacties niet toegestaan.