Een bonte verzameling

Al ruim anderhalf jaar zijn wij aan het verzamelen. En dat heeft inmiddels een bonte verzameling opgeleverd! Leuk om even te delen… Wij verzamelen reacties van onze gasten!

 

We zijn namelijk altijd heel nieuwsgierig hoe jij onze locatie ervaart. Of wij nog wat kunnen leren of innoveren, wat we vooral niet moeten veranderen, en wat ons bijzonder maakt. Deze reviews verzamelen we anoniem en dat houden we ook graag zo. Wel vinden we het tof om wat reacties uit te lichten. Want jullie feedback maakt ons blij!

 

Wat vind jij van onze vergaderlocatie?

60 reacties:

  • 100% van jullie is goed door ons ontvangen en 87% zeer goed tot uitstekend;
  • 98% is blij met de inrichting van onze ruimtes en 100% met de sfeer;
  • bijna iedereen (98%) is blij met onze ondersteuning gedurende de dag;
  • 98% is enthousiast over het aanbod en de smaak van onze Breinkost;
  • daarbij ervaart 98% ook echt meer hersenactiviteit door onze Breinkost;
  • voor 98% voldoet De Polderij aan de verwachtingen en voor 95% voldoen wij zelfs boven verwachting.

Wat wil je graag kwijt over onze locatie?

56 reacties:


 

Veranderen, verbeteren en vasthouden

Wat wij allemaal veranderd hebben met dank aan jullie feedback? Dat je nu ook vanaf 5 personen een hapje bij ons kunt blijven eten. Dat wij te gekke duurzame akoestische panelen hebben gekocht die als ware kunst in onze Schuur opgaan. Dat we duidelijk communiceren over tijden voor lunch en tussendoortjes. Dat we vooral niet teveel moeten veranderen! 🙂


 

Wat is jouw ervaring met onze plek in het groen?

Kom je hier geregeld en heb je jouw ervaring met onze groene vergaderlocatie nog niet met ons gedeeld? Maak onze verzameling compleet met jouw verhaal! Het kost je slechts 5 minuten en het kan op onze evaluatiesite.
 

4 comment on “Een bonte verzameling

  1. We hebben genoten van de fijne sfeervolle plek, de fantastische lunch en brainfood, en van de enorm hartelijke ontvangst en bediening. We komen graag terug!

Reacties niet toegestaan.