Dwaalspoor bij De Polderij

 

 

Uit je comfort zone! Zo is de wildpluk wandeling met Janneke van Ruijven, eigenaresse van Het Dwaalspoor, ervaren. Want het klinkt lief, een wildplukwandeling in het groen rond onze locatie… onze gasten vonden het een spannende sensatie.

 

Dwalen met aandacht

Natuurbeleving is voor Janneke ‘De natuur ervaren met hart, hoofd en handen’. Vanuit Het Dwaalspoor organiseert zij onder meer wildpluk wandelingen. Waarbij je de kracht van de natuur fysiek kunt ervaren. Als kruidengeneeskundige in opleiding, deelt zij verrassende kennis over ‘gewone’ planten in onze natuur. Waarbij zij eeuwenoude geneeskrachtige werkingen aan je onthult. Durf jij je te laten verrassen door de appelgroene smaak van jonge veldzuring?

 

Kruidenboter bij je Breinkost

Terwijl wij een Middag maal, Bruisende borrel of Breinmaal buffet voor je bereiden verzamel jij samen met jouw collega’s belangrijke ingrediënten. Al voelend, ruikend en proevend selecteer je in de natuur een breed scala aan kruiden voor je eigen wilde kruidenboter. Deze draai je onder begeleiding van Janneke in elkaar, als bijzondere toevoeging aan je lunch, borrel of diner. Smullen maar!

Een spannende sensatie

Als wilde proevers en plukkers, hebben Tom en Joyce het wildplukken wat onderschat. Voor onze gasten, waaronder echte stadsbewoners, is het soms best spannend. Een verrassende bijkomstigheid van een bijzondere teamactiviteit. Je collega’s (en jezelf) beter leren kennen, uitdagen, verder helpen en zo een stapje buiten je comfort zone zetten. En dat allemaal in een heerlijke, groene omgeving.

 

Lijkt de Wild wandeling jou ook een mooi teamuitje? We vertellen je graag over de mogelijkheden.

 

Janneke is NatuurWijzer en IVN Natuurgids. Na 2 jaar werkervaring als Coördinator Kindertuinen bij Stadslandbouw van Ruytenburch, volgt Janneke nu de opleiding Kruidengeneeskunde bij Het Kruidenrijk in Haaren. Om haar kennis op het gebied van kruiden nog verder uit te breiden.