Even je hersenen herstellen!

We zijn er weer! Het seizoen van vergaderen, brainstormen en evenementen is geopend. Dus we knopen ons schort voor, schakelen een fantastische chef in en serveren ons 3 gangen Hersen hersteldiner na intensief gebruik van één van onze vergaderruimtes.

Op het menu

We zijn in ’the heath of the moment’ helaas vergeten het hoofdgerecht te fotograferen. Desalniettemin, van links naar rechts: Elsassische Flammküchen als appetizer, een rilette van forel en huisgemaakte kippenlever met venkelsalade vooraf, rosbief van Hoeve Rust-hoff met bloemkoolpuree, sauté van cantharellen en geroosterde bospeen als hoofdgerecht (geen foto)) en cheesecake sangria met zomerfruit tot besluit.

Kortom, onze kokkin heeft zich weer heerlijk uitgesloofd 🙂

Breinkost

En wat het doet voor je brein? Zuivel (roomkaas) stimuleert het probleemoplossend vermogen. Gevogelte zorgt voor zuurstoftransport naar je brein en een helder verstand. Rood vlees draagt hier een steentje aan bij en zorgt voor een betere hersenfunctie en herstel, waarbij bloemkool goed is voor je waarnemingsvermogen. Fruit stimuleert oplossingsgericht denken.

Je begrijpt dat onze gasten meestal goed gehumeurd de deur uit wandelen.