Huisgemaakte baksels

We hadden zin in lekkers, heel veel lekkers! Tom en Joyce hebben dus letterlijk de mouwen opgestroopt en zijn aan het bakken geslagen. Fruit, noten en chocolade vind je deze maanden geregeld terug in de tussendoortjes bij onze vergaderarrangementen. 

Jam, gelei en moes

De oogstmaand en de Herfstmaand hebben ons – ondanks de zomerse droogte – nog behoorlijk wat fruit opgeleverd. Vooral de perenboompjes hebben een goed jaar en ook de druivenoogst was niet mis! We hebben dus flink staan (in)koken, met als resultaat heerlijke jam, gelei en moes voor de wintermaanden.

Appel plaatkoek

Appels hebben we verwerkt in 3 giga appel-plaatkoeken, samen met een berg krenten en hazelnoten. Reserveer je een vergaderruimte en vraag je om een Barista begroeting? Grote kans dat je deze appel-plaatkoek op je schotel krijgt!

Notenrotsen

Geïnspireerd door een lekkernij als afsluiter van een feestelijk etentje (successen vieren we graag!), heeft Joyce haar eigen variatie op pindarotsen gemaakt. Deze pure notenrotsen bevatten alleen geen pinda’s, wel bergen noten, en zijn gezoet met gedroogd fruit.

Recepten

En er komt meer want met het nieuwe seizoen in aantocht sluit Joyce zich waar mogelijk op om smakelijke nieuwe Breinkost recepten in elkaar te draaien.