Stampend het nieuwe jaar in
Eind 2018 hadden wij een heel leuk walking dinner, of eigenlijk stampend diner, op onze boerderij. We hebben ons zo vlak voor de jaarwisseling een rotje gestampt op onze feestelijke locatie. Want we mochten voor 90 gasten een Stampend stamppotdiner verzorgen!
Voscon, wel bekend als MVO-ondernemer 2018, presenteerde hier de jaarcijfers aan alle medewerkers. Waarna wij tijdens een gezellige Kerstborrel 4 gangen stamppot mochten uitserveren.
Het moesten bijzondere stamppotten worden, dat stond vast. Joyce heeft samen met kok Carlijn 4 smaakvolle stampotten bedacht en gestampt met welkome hulp van Joop.
Voor ons, zoals een hoop dit jaar, weer een mooie eerste keer: zoveel mensen over de vloer die ook bleven eten. Met dank aan een goede voorbereiding en een topteam op de avond zelf ging dit super!
Wat we zoal gestampt hebben? Stamppot:
- aardappel-prei met paddenstoelenstoof, een oude kaas krokantje en gefrituurde aardpeer chips;
- gekarameliseerde witlof met gerookte zalm, dille en pijnboompitjes;
- aardappel-pompoen-rucola met Hollandse blauwader, geroosterde hazelnoten, croutons met anijs en chili, zwarte olijven en ingelegde rode ui;
- pastinaak-bataat-boerenkoolstamppot met en runderchipolata en amandelschaafsel.