Ruimtes

doeltreffend vergaderen, bijeenkomen, brainstormen, presenteren, coachen, reflecteren, beslissen en plannen maken

Vergaderruimtes

Bij De Polderij vind je geen ‘standaard’ vergaderruimtes. Wij hebben onze ruimtes ingericht voor specifieke sessiedoelen. Denk bijvoorbeeld aan een ruimte die speciaal is ingericht voor je:

  • presentatie, training of workshop;
  • brainstorm;
  • coaching, reflectie of groepsgesprek;
  • besluitvorming;
  • jaarplannen.

Omgevingspsychologie

Omgevingspsychologie ligt aan de basis van onze ruimtes. Wij hebben steeds onderzocht hoe de ruimte bijdraagt aan de effectiviteit van een sessie. Kosteloos en vrijblijvend verstrekken wij een ruimteadvies voor jouw bijeenkomst.

Natuur

Overkoepelend heeft de natuur een positieve invloed op het succes van een bijeenkomst. Wij hebben dus groene wanden, veel planten, natuurlijke vormen en volop uitzicht op het bosrijke natuurgebied om De Polderij.

Controle

Kleuren, vormen, geuren, meubilair, verlichting, temperatuur en akoestiek hebben invloed op resultaat. Voor een prettige ervaring is het ook belangrijk dat je zelf controle hebt over deze elementen. Al onze vergaderruimtes hebben dus dimbare verlichting, regelbare temperatuur, zo veel mogelijk verplaats- en verrijdbaar meubilair en goede audiovisuele middelen. Zo richt je jouw ruimte straks helemaal in naar je persoonlijke voorkeuren.

Benieuwd hoe wij deze wetenschap doorvoeren? We hebben er een vlog over gemaakt.

Capaciteit

De Polderij heeft ruimte voor maximaal 100 personen. Onze kleinschalige vergaderlocatie is dus geschikt voor een intiem congres of seminar met break-out sessie.

Liever alleen je hoofd leegmaken op onze plek middenin de natuur? Wij hebben ook ruimte voor individuen en voor gezelschappen vanaf 2 personen die kleinschalig willen vergaderen. Ideaal voor een coachgesprek, een fijne heisessie of retraite.

Van boerenkeuken tot meeting facilitator

Er is meer dan de omgeving waarin je bijeenkomst plaatsvindt. Voor de broodnodige energie serveren wij vanuit onze boerenkeuken dus Breinkost: voeding voor je hersenen.

Ook werken wij intensief samen met een groot netwerk aan professionals die helpen jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan een dagvoorzitter, notulist, meeting facilitator, hei- of retraite coach of scrum master, of aan teambuilding of een workshop op maat.

 

Op basis van jouw sessiedoel geven wij vrijblijvend advies over jouw effectieve aantal deelnemers.