Ruimtes

doeltreffend vergaderen, brainstormen, trainen, coachen, reflecteren, beslissen, plannen, heien en retraiteren

Doeltreffend bijeenkomen

Bij De Polderij vind je geen ‘standaard’ vergaderruimtes. Wij richten onze zes ruimtes in voor specifieke sessiedoelen:

  • presenteren en trainen;
  • brainstormen;
  • reflecteren;
  • beslissen;
  • plannen.

Omgevingspsychologie

Aan de basis van onze ruimtes ligt omgevingspsychologie. Wij hebben steeds onderzocht hoe de ruimte bijdraagt aan de effectiviteit van een sessie. Kosteloos en vrijblijvend verstrekken wij een ruimteadvies voor jouw bijeenkomst.

Benieuwd hoe wij deze wetenschap doorvoeren? We hebben er een vlog over gemaakt.

Natuur

Overkoepelend heeft de natuur een positieve invloed op het succes van een bijeenkomst. Wij zorgen dus voor groene wanden, veel planten, natuurlijke vormen en volop uitzicht op het bosrijke natuurgebied om De Polderij.

Controle

Kleuren, vormen, geuren, meubilair, verlichting, temperatuur en akoestiek hebben invloed op resultaat. Voor een prettige ervaring is het ook belangrijk dat je zelf controle hebt over deze elementen. Al onze ruimtes krijgen dus dimbare verlichting, regelbare temperatuur, verrijdbaar meubilair en goede audiovisuele middelen. Zo richt je jouw ruimte straks helemaal in naar je persoonlijke voorkeuren.

Capaciteit

De Polderij heeft straks ruimte voor maximaal 100 personen. Onze locatie is dus geschikt voor een groter event of seminar met break-out mogelijkheden.

Liever alleen je hoofd leegmaken op onze plek middenin de natuur? Wij hebben ook ruimte voor individuen en voor kleine gezelschappen vanaf 2 personen. Ideaal voor een coachgesprek, een fijne heisessie of retraite.

Op basis van jouw sessiedoel geven wij vrijblijvend advies over jouw effectieve aantal deelnemers.